Kromě níže uvedených koncertů pořádáme též následující festivaly:

Plzeňské jaro s klasikou

Podzim s klasikou

Plzeň, 29. června 2023

Pro milovníky šansonů a operetních melodií jsme připravili koncert mezzosopranistky Ivany Klimentové, která kromě koncertní činnosti působí úspěšně i v Divadle J. K. Tyla v Plzni. Tato šarmantní zpěvačka Vám přednese nejen krásné a známé šansony, které jsou mimochodem její srdeční záležitostí, ale ve druhé polovině koncertu i světoznámé muzikálové skladby. Hudební doprovod zajistí neméně půvabná klavíristka Táňa Vaněčková. A aby to nebylo návštěvnicím koncertu líto, jako host se představí další člen DJKT – basbarytonista Rostislav Florian. Nesmíme ovšem zapomenout ani na známého moderátora a hudebníka Jiřího Hlobila. Ten Vás s lehkostí a vtipem sobě vlastním bude celým večerem provázet.Koncert Mít tě ráda můžete prožít v krásných prostorách plzeňské Staré synagogy. Na příjemné hudební setkání s Vámi se těší všichni účinkující. 🥰💕💝 Vstupenky zakoupíte na: https://www.plzenskavstupenka.cz/…/129422923-mit-te-radaa ve všech prodejních místech Plzeňské vstupenky: https://www.plzenskavstupenka.cz/cs/prodejni-mista Rezervace vstupenek a bližší informace získáte na tel. + 420 605 128 734.

Adventní koncert Ave Maria

Spálené Poříčí, 4. prosince 2022

Vážení přátelé krásné hudby a nezapomenutelných zážitků, co nejsrdečněji Vás zveme na adventní koncert AVE MARIA, jenž se koná v neděli 4. prosince od 17 hodin v kostele sv. Mikuláše ve Spáleném Poříčí.Protagonistkou tohoto slavnostního a nevšedního koncertu je vynikající sopranistka Miriam Čížková, která svým nádherným, lyrickým sopránem, přednese díla takových mistrů, jakými byli například Antonín Dvořák, Antonio Vivaldi, Charles Gounod či Wolfgang Amadeus Mozart.O hudební doprovod se hrou na varhany postará klavírista, varhaník a hudební pedagog Štěpán Slavík. A nesmíme zapomenout ani na hosty. Těmi jsou tentokrát členové pěveckého souboru Svět kvítek.Věříme, že v krásných prostorách tohoto svatostánku prožijete nádherné a nezapomenutelné chvíle a na 70 minut se zcela poddáte úžasným tónům skvostné hudby a kouzlu krásných hlasů.Vstupenky zakoupíte v Infocentru ve Spáleném Poříčí, ve všech prodejních místech Plzeňské vstupenky – https://www.plzenskavstupenka.cz/cs/prodejni-mista a samozřejmě i na portálu Plzeňské vstupenky – https://www.plzenskavstupenka.cz/cs Rezervace vstupenek a bližší informace na tel. 605 128 734

Follow by Email